Vorige Boven Geen vorige
Engels / English

19-23 november 1979: Werkweek in Oestgeest

Deze werkweek werd gehouden in Oud Poelgeest, een klein kasteeltje, een koetshuis en wat slaapzalen. De meeste bijeenkomsten vonden plaats in het koetshuis, maar het eten gebeurde in het kasteel zelf.

Maandag 19 november

De werkweek begon met een fietstoch van Woerden naar Oegstgeest. 's Avonds werd ons gevraagd wat we zouden doen als ons verteld werd dat we nog maar een jaar te leven zouden hebben.

Dinsdag 20 november

In de ochtend praatte we over dingen die je moet doen en dingen die je wilt doen. 's Middags deden we een "safari" spel. In de avond was er een bijeenkomst met Raulla en Roel die net van school kwamen. (En af ten toe had je ook corvé.)

Woensdag 21 november

Vandaag zijn we naar Leiden geweest (en misschien ook wel naar het strand). 's Avonds keken we naar de film (The Kentucky Fried Movie?) met enige naakte scenes er in.

Donderdag 22 november

We moesten een collage maken over het thema "Man - Vrouw". We keken ook naar een feministische film met de titel "Wit is de kleur van de verliezers". 's Avonds was er een bonte avond met daarin: 's Nachts bleef het koetshuis open voor mensen die niet wilde gaan slapen.

Vrijdag 23 november

Nadat we alles opgeruimd hadden zijn we 's middags terug naar Woerden gefietst. En toen was iedereen een beetje op.